Menú del Dissabte 24 de Maig de 2014
PRIMERS
Coca de pa amb
pebrots vermells escalivats amb un toc dolç i tonyina
Caneló de marisc
amb salsa marinera
Amanida d’enciams
variats amb meló, formatge brie, fruits secs i vinagreta de mel
Crema de rap
Rotllet
d'espinacs i salmó
SEGONS:
Secret a la
planxa amb guarnició
Gambes i navalles
a la planxa
Cabrit arrebossat
amb guarnició
Galta rostida al
forn a la catalana
Cuixa de xai al forn confitada a poca temperatura (supl
4€)
POSTRES:
Pastís mousse de taronja i xocolata o llimona
Gelat Crocant
Sorbet de Mandarina
Tarta Whisky
Pa, una beguda
16€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Espaguetis a la bolonyesa
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb
patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada