Menú del Dimecres 21 de Maig de 2014
PRIMERS:
Amanida amb enciams de l'hort tonyina,
espàrrecs, ou dur
Crema de verdures amb formatge de cabra
Raviolis al pesto
Empedrat de mongetes i bacallà
"Lacon" a la gallega
SEGONS:
Hamburguesa de vedella (180grs) a la planxa
amb ceba caramel·litzada
Bruixes a la planxa acompanyats d'amanida
Rotllet de pollastre farcit de pernil dolç,
formatge i dàtils
Botifarra esparracada amb bolets i patates
POSTRES:
Iogurt de fruita del bosc
Brownie
Mousse de taronja
Màgnum de xocolata blanca i cacauets
Pa i Beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant
necessiten el seu temps de preparació
* Tota les nostres verdures son fresques de les hortes veïnes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada