Menú de Dimecres 23 d'Abril de 2014
Feliç Sant Jordi
Jornades Gastronòmiques del Pèsol
del Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams
variats amb taronja, formatge i vinagreta de fruits secs
Tortel·linis
de carn (autentica pasta italiana) amb salsa parmesà
i nous
Pèsols
anisats amb pernil
Remenat de
bolets, pernil i patates
SEGONS:
Lluç fresc
a la planxa acompanyat d'amanida
Escalopins
de pollastre a la planxa amb salsa de trufa amb guarnició
"Lacon" a la gallega
Bistec a
la planxa amb patates
POSTRES:
Iogurt de
fruites del bosc
Flam de
cafè
Pastís de formatge
Pa i
Beguda
10.50€ (iva inclòs)
Tots
els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps de preparació
Aquí
servim productes frescos de la terra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada