Menú del Dissabte 26 d'Abril de 2014
Últim dia de les jornades
Gastronòmiques del Pèsol al Maresme
PRIMERS:
Amanida d'enciams de l'hort amb formatge
brie i fruits secs i vinagreta de mel
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa
trufa
Pèsols anisats amb pernil
Arròs de bolets amb encenalls de parmesà
Pastís de tonyina acompanyat de salsa rosa
SEGONS:
Xai a la planxa amb carxofes
Peus de porc amb muselina suau d'all
Botifarra esparracada amb bolets i ceba
caramel·litzada
Cua de rap a la marinera
POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Sorbet mar de cava
Sorbet de mandarina
Crocant
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són elaborats al
moment i per tant necessiten el seu
temps de preparació
Tota les nostres verdures son fresques de
les hortes veïnes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada