Menú del Dissabte 29 de Març de 2014
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, calçots amb
tempura i salsa calçot
Arròs d'espàrrecs i pèsols
Raviolis casolans de galta de porc amb salsa
xampinyons i trufa
Pastís de peix (lluç, palets de cranc, tonyina) acompanyat de salsa rosa
SEGONS:
Xai a la planxa acompanyat de carxofes
Cassoleta de calamars amb ceba i cloïsses
" Lacon a la gallega"
Tripa i moro (callos)
POSTRES:
Profiteroles de nata amb xocolata calenta
Gelat de canyella
Crocant
Bownie amb nata
Pa i Beguda
16€
(iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL:
(fins
a 12 anys)
Rigattoni (autèntica pasta italiana) a la
bolonyesa
Escalopins de vedella arrebossats amb
patates
Postres: Gelat o flam
beguda i pa
12€
(iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada