Dissabte 18 de maig de 2013
PRIMERS:
Amanida de
maduixes amb formatge de cabra
Raviolis casolans
de confit d’ànec i pera amb salsa trufa
Arròs amb
bolets amb encenalls de parmesà
Coca
d’escalivada i seitons
SEGONS:
Llaminera
a la pinya
Costelles
i mitjanes de xai a la planxa
Sèpia amb
pèsols
Entrecot de vedella (400gr) la planxa amb
guarnició (supl. 4€)
POSTRES:
Crocant
Pastís de
whisky
Pastís
Sacher
....
Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)
Menú infantil (fins a 12 anys)
Pasta
a la carbonara
Pollastre
arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa 12.00€
(iva inclòs)
Tots els nostres plats són
elaborats al moment i per tant necessiten el seu temps
de
preparació
TOTS ELS PRODUCTES QUE SERVIM SON DE LA TERRA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada