Pàgines

dissabte, 21 d’abril del 2018

Menú del Dissabte 21 d'Abril de 2018

Menú del Dissabte 21 d'Abril de 2018

TASTET DE LA CASA

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Crep de gambes i vieires amb salsa americana
Vichyssoise (crema freda de porros)

SEGONS:

Bacallà fresc a la planxa amb verdures
Confit d'ànec amb compota de pera
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Xai  a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Pastis de Music
Flam d'ou de la casa
Trufes amb nata
Crocant

Pa,aigua, vi de la casa o gasosa                                  18.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL (fins a 12anys)

Pasta a la bolonyesa
Hamburguesa de vedella amb patates
Beguda, pa i postres                                        12€ (iva inclòs)
                                                                                                               
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada