Pàgines

divendres, 20 d’abril del 2018

Menú del Divendres 20 d'Abril de 2018


Menú del Divendres 20 d'Abril de 2018

PRIMERS:
Amanida Cèsar ( pollastre, pa torrat, i vinagreta d'anxoves)
Vichyssoise (crema de porros i poma)
Pasta a la marinera
Timbal de patates i bolets
Ous farcits de tonyina

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :
 Peix del dia: "Gallo san Pedro"
Roosbeef de llom amb mostassa i sucre morè
Botifarra esparracada amb bolets, i patates
Hamburguesa de vedella casolana amb ceba caramel·litzada

Altres opcions:
Entrecot de vedella (250grs) amb guarnició (+4€)

POSTRES :
Pastis del dia
Iogurt de fruites del bosc casolà
Ametllat
Arròs amb llet
Flam d'ou casolà

  pa , aigua, vi de la casa o gasosa

                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada