Pàgines

dilluns, 23 d’abril del 2018

Menú del Dilluns 23 d'Abril de 2018


Menú del Dilluns 23 d'Abril de 2018


FELIÇ DIADA DE SANT JORDI


PRIMERS:

Amanida amb mozzarella i tomàquet
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Espinacs saltejats amb bacó
Rigatone a la putanesca (tomàquet fregit, olives negres, bitxo, formatge, picant)
Xampinyons farcits de pernil i formatge

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Secret ibèric a la planxa amb guarnició
Xai a la planxa amb guarnició
Verat a la planxa amb verdura
Pollastre arrebossat amb patates
Croquetes de pernil ibèric acompanyat d'amanida

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)


  Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa

                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada