Menú del Dimecres 25 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida verda
Albergínies farcides de carn i gratinades
Púding d'alls tendres, gambes, i espàrrecs
Espaguetis amb salsa formatges
Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Bistec a la
planxa amb guarnició
Filet de lluç la
planxa amb verdura
Braó rostit al
forn
Pinxitos a la
planxa amb guarnició
Altres opcions:
Entrecot de vedella (225grs) amb guarnició (+4€)
Cabrit arrebossat (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
|
Pàgines
▼
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada