Pàgines

divendres, 9 de març del 2018

Menú del Divendres 9 de Març de 2018

Menú del Divendres 9 de Març de 2018

PRIMERS:

Cabdells amb tonyina i seitons
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Fideuà acompanyat d'all i oli
Patata i mongeta tendre
Remenat d'ous amb bolets, patates

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Crep d'espinacs, bacó, ricota, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç (+3€)

SEGONS :

"Salmonetes" - rogers fregidets
Pit de pollastre a la planxa amb salsa pebre
Bistec a la planxa
Galta de porc rostida al forn

Altres opcions:
Timbal del melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)

POSTRES:
Brownie
Flam d'ou
Gelat
Iogurt de fruites del bosc

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada