Pàgines

dimecres, 7 de març del 2018

Menú del Dimecres 7 de Març de 2018


Menú del Dimecres 7 de Març de 2018

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur, espàrrecs
Vichyssoise (crema de porros)
Arròs saltejats amb verdureta de l'horta
Tallarines amb salsa xampinyons i tòfona

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Crep d'espinacs, bacó, ricota, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç (+3€)

SEGONS :

Bacallà fresc a la planxa amb verdura
Escalopins de vedella arrebossats
Pollastre al forn al allet
Botifarra a la planxa amb guarnició

Altres opcions:
Timbal del melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)

POSTRES:
Brownie
Flam d'ou
Gelat

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada