Pàgines

dissabte, 10 de març del 2018

Menú del Dissabte 10 de Març de 2018

Menú del Dissabte 10 de Març de 2018


TASTET DE LA CASA

PRIMERS:
Xatonada (escarola, seitons, bacallà, olives negres, salsa xato)
Graellada de verdures
Carpaccio casolà de peus de porc i vinagreta de fruits secs
Lasanya de bolets amb salsa ceps
Crep de salmó, alvocat i salsa iogurt

SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
Xurrasco a la planxa
Gambes a la planxa
Galtes rostides al forn amb panses i pinyons
Timbal del vedella amb Idiazabal

Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa

18.00 € (iva inclòs)


MENU INFANTIL (fins a 12anys)

Pasta a la  bolonyesa
Bistec a la planxa
Beguda, pa i postres

12€ (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada