Pàgines

dimecres, 21 de febrer del 2018

Menú del Dimecres 21 de Febrer de 2018


PRIMERS:

Espaguetis a la Puttanesca (tomàquet, anxoves, parmesà olives negres i picant)
Pèsols a la catalana
Amanida de codony amb formatge i vinagreta de mel
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Contra cuixa de pollastre a la planxa
Corvina a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Braó rostit amb prunes

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Brownie amb nata
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada