Pàgines

divendres, 23 de febrer del 2018

Menú del Divendres 23 de Febrer de 2018


PRIMERS:

Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Fideuà amb all i oli
Patates emmascarades amb botifarra negre
Amanida Verda

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Hamburguesa de bou amb ceba caramel·litzada
Salmó a la planxa
Bistec amb patates
Mandonguilles amb sèpia i pèsols

Altres opcions:
Timbal de melós vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella 350grs (+6€)


POSTRES:

Pastis de nutela i crema
Flam de cafè
Iogurt de fruites del bosc
Gelat

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada