Pàgines

dimarts, 20 de febrer del 2018

Menú del Dimarts 20 de Febrer de 2018

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Trinxat de patata i col amb cansalada
Mousse d'escalivada i seitons
Espaguetis a la carbonara
Sopa de peix

Altres opcions:
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Xurrasco a la planxa
Lluç a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Mandonguilles amb pèsols
Botifarra esparracada amb bolets i patates

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Brownie amb nata
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada