Pàgines

dilluns, 19 de febrer del 2018

Menú del Dilluns 19 de Febrer de 2018


Menú del Dilluns 19 de Febrer de 2018


PRIMERS:

Amanida de tonyina, espàrrecs
Rotllet d'espinacs i salmó
Farcellets de 5 formatge amb salsa pesto rosso
Pastis de gambes i alvocat

Altres opcions:
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Bistec a la planxa amb maionesa mostassa
Cueta de rap a la marinera
Mandonguilles amb pèsols
Croquetes d'ibèric

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada