Pàgines

dimecres, 20 de setembre del 2017

Menú del Dimecres 20 de Setembre de 2017

Menú del Dimecres 20 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Patates farcides de pernil
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà gratinats
Humus de cigrons amb bacallà
Tallarines a la carbonara
Espàrrecs amb maionesa

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Llonzes de gall d'indi amb guarnició
Galta de porc rostida al forn
Bistec planxa amb patates
Salmó a la planxa amb verdura
Assorit de croquetes:
(xipirons amb la seva tinta, pebrot piquillo amb gules, morcilla, carn d'olla)


Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres:
Iogurt amb préssec al moscatell
Pastis casolà de la casa

 pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada