Pàgines

dijous, 21 de setembre del 2017

Menú del Dijous 21 de Setembre de 2017

Menú del Dijous 21 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida de lacon, pinya i pipes
Pèsols anisats
Patates emmascarades amb botifarra negre
Rigatone amb salsa tòfona i xampinyons
Gaspatxo de tomàquet i entrebancs

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Secret a la planxa
Llobarro a la planxa amb verdura
Escalopa de vedella arrebossada
Pollastre amb escamarlans

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres:
Iogurt amb préssec al moscatell

 pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada