Pàgines

dimarts, 19 de setembre del 2017

Menú del Dimarts 19 de Setembre de 2017

Menú del Dimarts 19 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'alvocat, tomàquet
Patates farcides de pernil
Galetada " Fideuà típica de pescadors"
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà
Mousse de tonyina i salsa rosa

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Botifarra negre amb guarnició
Bistec planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols
Orada a la planxa amb verdura
Aplanats de pollastre arrebossats

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres:
Iogurt amb préssec al moscatell
Pastis casolà de la casa

 pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada