Pàgines

dilluns, 18 de setembre del 2017

Menú del Dilluns 18 de Setembre de 2017

Menú del Dilluns 18 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Crema de verdures i formatge de cabra
Tàrtar de tonyina amb alvocat i tomàquet
Amanida d'enciams variats i faves confitades amb pinyons
Espaguetis saltejats amb tomàquet sec, anxoves, olives negres
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Xurrasco planxa amb patates
Mandonguilles amb pèsols
Lluç a la planxa amb verdura
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge


Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada