Pàgines

divendres, 21 de juliol del 2017

Menú del Divendres 21 de Juliol de 2017

Menú del Divendres 21 de Juliol de 2017


PRIMERS:

Amanida amb tomàquet i mozzarella
Ous farcits de tonyina i cranc
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Rigatone saltejats amb verdureta
Gaspatxo amb entrebancs
Crep d'estiu (pernil dolç, blat de moro, enciam tomàquet i maionesa)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Calamars a la planxa amb guarnició
"Entranyes de vedella" -tall argentí- la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets
Hamburguesa de bou a la planxa
Xurrasco a la planxa
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)





* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada