Pàgines

dijous, 20 de juliol del 2017

Menú del Dijous 20 de Juliol de 2017

Menú del Dijous 20 de Juliol de 2017


PRIMERS:

Amanida amb pernil d'ànec i taronja
Macarrons de l'àvia
Mongeta tendres saltejada amb pernil
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Gaspatxo amb entrebancs
Crep d'estiu (pernil dolç, blat de moro, enciam tomàquet i maionesa)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Salmó a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa amb guarnició
Paella
Xai a la planxa amb patates
Bistec a la planxa
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)




* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada