Pàgines

dissabte, 22 de juliol del 2017

Menú del Dissabte 22 de Juliol de 2017

Menú del Dissabte 22 de Juliol de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:

Amanida amb enciams variats, amb formatge brie i fruits secs
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crep d'espinacs, ricotta, bacó i pinyons amb salsa de tomàquet dolç
Mini canelons de calçots gratinats amb beixamel de romesco
Espàrrecs verds a la planxa

SEGONS:

Carpaccio de vedella amb vinagreta de tomàquet
Suprema de salmó a la planxa
Cua de rap a la marinera
Cabrit arrebossat amb guarnició
Secret ibèric
Entrecot de GIRONA de 350gr amb guarnició (+6€)

POSTRES

Panacota de préssec de vinya


Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada