Pàgines

dimecres, 26 de juliol del 2017

MENU DE LES SANTES 27 de Juliol de 2017

 MENU DIJOUS 27 DE JULIOL
LES SANTES

PRIMERS:


Amanida d’enciams variats amb cruixents (bacó, ceba cruixent, pipes i vinagreta de mel)
Tàrtar de tomàquet amb formatge de cabra
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Macarrons de l’àvia
Petxina de rap i gambes
Crep d’espinacs, ricotta, pinyons, panses amb salsa tomàquet dolç (+3€)
Mini canelons de calçots amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Secret ibèric a la planxa amb guarnició
Hamburguesa de bou amb ceba caramel·litzada
Sèpia a la planxa amb verdureta
Cuixes de pollastre al forn amb patates
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)




Postres, pa, una beguda per persona


11 € (iva inclòs)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada