Pàgines

divendres, 21 d’abril del 2017

Menú del Divendres 21 d'Abril de 2017

Menú del Divendres 21 d'Abril de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb tonyina, ou dur, espàrrecs
Arròs saltejat amb verdures de l'horta
Crema de verdures amb encenalls de formatge de cabra
Farcellets de formatge al pesto i pinyons
Patates emmascarades amb botifarra negre
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)


SEGONS: 

Llenguado a la planxa amb verdura
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Entrecot a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Flam ou, brownie
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró, vainilla
Fruita

Pa i una beguda 


11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada