Pàgines

dijous, 20 d’abril del 2017

Menú del Dijous 20 d'Abril de 2017

Menú del Dijous 20 d'Abril de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pinya, pernil i vinagreta de mel
Remenat de gambes amb alls tendres i espàrrecs
Entremès de la casa
Pèsols anisat amb pernil
Macarrons gratinats
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)


SEGONS: 

Lluç a la planxa amb guarnició
Hamburguesa de vedella amb formatge i ceba caramel·litzada
Croquetes XL casolanes de bacallà
Costellam de porc al forn amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Panacota de vainilla
Flam ou
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita

Pa i una beguda 


11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada