Pàgines

dilluns, 24 d’abril del 2017

Menú del Dilluns 24 d'Abril de 2017

Menú del Dilluns 24 d'Abril de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb maduixes i festucs
Rigatone (autentica pasta italiana) a la carbonara
Risotto de bolets
Crema d'espàrrecs
Gratinat de carbassó i bacallà
Crep d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)


SEGONS: 

Llonzes de porc (chuletas) a la planxa amb poma
Sepia a la planxa amb verdureta
Vedella amb bolets
Pollastre al allet
Timbal de melos de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Flam ou
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita

Pa i una beguda 


11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada