Pàgines

dissabte, 4 de febrer del 2017

Menú del Dissabte 4 DE Febrer de 2017

Menú del Dissabte 4 DE Febrer de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec casolà i taronja
Rigatone (autentica pasta italiana - macarrons grans) amb salsa ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Espàrrecs a la planxa amb salsa romesco
Rotllets de espinacs i salmó
Carxofes al forn

SEGONS:

Secret a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb patates
Rotllet de pollastre amb prunes i pinyons
Timbal amb melós de vedella i Idiazabal
Orada al forn amb un llit de patata i verdura

POSTRES:
Brownie amb nata
Carpaccio de pinya
Panacota de bailyes
Crocant
Flam d'ou amb nata
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre arrebossats amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada