Pàgines

divendres, 3 de febrer del 2017

Menú del Divendres 3 de Febrer de 2017

Menú del Divendres 3 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats cruixents
Pastis d'hivern (pa de motlle, verdura, xampinyons, ou dur i beixamel)
Espinacs a la catalana
Macarrons de l'àvia
Crema de bolets amb crostonets de pa
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Botifarra amb mongetes
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Calamars a la planxa
Xurrasco a la planxa
Braó rostit al forn
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de  vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc o mango
Crocant
flam
Pastis
Gelat de torro

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada