Pàgines

dimarts, 7 de febrer del 2017

Menú del Dimarts 7 de Febrer de 2017

Menú del Dimarts 7 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra, fruits secs vinagreta fruites del bosc
Rigatone (autentica pasta italiana) al pesto
Remenat d'ous amb ceps, patata i pernil
Púding de lluç i porros
Crema de patata amb oli de botifarra negra
Crep d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)

SEGONS: 

Lluç a la planxa amb verdures 
Xurrasco amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Braó rostit amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Crema de Baileys
Flam
Pastís de nabius
Iogurt amb fruites del bosc

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada