Pàgines

dilluns, 20 de febrer del 2017

Menú del Dilluns 20 de Febrer de 2017

Menú del Dilluns 20 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pinya i pernil
Tallarines amb gorgonzola i nous
Albergínia farcida
Sopa de ceba gratinada
Mousse de tonyina i cranc amb salsa rosa
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS: 
Secret a la planxa amb guarnició
Orada al forn amb un llit de verdura
Xurrasco a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Botifarra esparracada amb bolets
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada