Pàgines

dimarts, 21 de febrer del 2017

Menú del Dimarts 21 de Febrer de 2017

Menú del Dimarts 21 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats formatge fresc i codony
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs
Llenties de l'àvia
Espaguetis amb salsa bolets
Petxina de peix i marisc
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS: 
Xai a la planxa amb guarnició
Llom arrebossat amb guarnició
Costellam de porc al forn
Lluç a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! / 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada