Pàgines

dissabte, 18 de febrer del 2017

bon cap de setmana!!

Menú del Dissabte 18 de Febrer de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb calçots arrebossats i salsa romesco
Ous estrellats amb pernil i patates
Albergínies farcides de carn i gratinades
Galetada (fideuà típica de pescadors)
Trinxat de la Cerdanya amb cansalada
Crep d'espinacs,ricota,bacó, pinyons amb salsa de tomàquet dolç

SEGONS:

Entrecot a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Orada al forn amb un llit de verdures
Cabrit arrebossat
Xai a la planxa amb patates

POSTRES:

Pastis de formatge i nabius
Pastis Santiago
Crocant
Flam d'ou amb nata
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Pasta amb tomàquet i formatge
--------------------------------
Escalopa amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada