Pàgines

divendres, 17 de febrer del 2017

Bon cap de setmana

Menú del Divendres 17 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats mini favetes, botifarra negre i pinyons
Crep de pernil dolç i formatge amb salsa d'ametlla
Trinxat de patata i col amb cansalada
Espaguetis saltejats amb oli picant
Empedrat de cigrons i tonyina
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS: 
Bistec a la planxa amb guarnició
Popets amb ceba
Llibrets de llom amb patates
Braó rostit al forn
Suprema de lluç amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastís poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelats

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada