Pàgines

divendres, 10 de febrer del 2017

Bon cap de setmana!!

Menú del Divendres 10 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida fruits secs i vinagreta mostassa
Cabdells amb tonyina i seitons
Pèsols amb pernil i anisats
Macarrons de l'avia
Llenties estofades
Espàrrecs amb maionesa
Crep d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)

SEGONS: 

Galta de porc rostida amb forn amb guarnició
Broquetes de filet de vedella amb verdureta
Pollastre arrebossat amb guarnició
Lluç a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc
Fruita

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada