Pàgines

dissabte, 11 de febrer del 2017

Menú del Dissabte 11 de Febrer de 2017

Menú del Dissabte 11 de Febrer de 2017
Heu provat mai els calçots amb tempura?? Es una altre manera de menjar-los sense
embrutar-se les mans. Prova'ls t'agradaran.

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, favetes confitades, botifarra negre i pinyons
Cabdells amb seitons i olivada
Remenat d'ous amb alls tendres, espàrrecs i gambes
Lasanya de carn
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Calçots arrebossats amb tempura i salsa calçots


SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb guarnició
Popets amb ceba
Peus de porc guisats
Galta de porc rostida
Rotllet de pollastre amb prunes i pinyons
Timbal amb melós de vedella i Idiazabal

POSTRES:
Brownie amb nata
Maduixes amb nata
Crocant
Flam d'ou amb nata
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons
--------------------------------
Escalopa amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada