Pàgines

dijous, 9 de febrer del 2017

Menú del Dijous 9 de Febrer de 2017

Menú del Dijous 9 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida de bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta mostassa
Pasta a la napolitana (tomàquet, tonyina, olives negres)
Crema d'espàrrecs amb crostonets de pa
Arròs saltejat amb verdureta
Llenties de l'àvia
Crep d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)

SEGONS: 

Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada i bolets
Sèpia a la planxa amb guarnició
Broquetes de vedella
Rotllet de pollastre farcit de prunes i pinyons
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal (+6€)

POSTRES:

Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc
Fruita

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! / 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada