Pàgines

divendres, 20 de gener del 2017

Menú del Divendres 20 de Gener de 2017


Menú del Divendres 20 de Gener de 2017

PRIMERS:

Amanida de l'hort
Llenties de l'àvia
Pasta a la napolitana (tomàquet, tonyina, olives negres)
Ous estrellats amb pernil i patates
Crema d'espàrrecs amb crostonets de pa
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Vedella amb ceps
Galta de porc rostida
Pollastre a la planxa salsa pedro ximenez
Escalopa de vedella arrebossats
Calamars farcit
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Gelat de nata, turró
Crocant
Pastis

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada