Pàgines

dissabte, 21 de gener del 2017

Menú del Dissabte 21 de Gener de 2017

Menú del Dissabte 21 de Gener de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:
Xatonada (escarola, olives negres, bacallà i romesco casolà)
Crep d'espinacs, pinyons, panses i bacó amb sals tomàquet dolç
Galetada (fideuà típica de pescadors)
Carxofes al forn
Patates emmascarades amb botifarra negre

SEGONS:

Llaminera a la planxa amb salsa pedro ximenez
Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada i patates
Vedella amb ceps
Entrecot a la planxa
Gambes a la planxa

POSTRES:
Pastis
Tarta whisky
Flam d'ou o cafè amb nata
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Tallarines a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossats amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada