Pàgines

dijous, 19 de gener del 2017

Menú del Dijous 19 de Gener de 2017

Menú del Dijous 19 de Gener de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb cruixents
Pasta amb oli picant i allet
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Cigrons estofats amb costelles
Paella
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Contra-cuixa de pollastre planxa
Galta de porc rostida
Peix del dia: Lluç a la planxa amb guarnició
Rodo de gall d'indi rostit
Vedella amb bolets
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Gelat de nata, turró
Crocant
Pastis

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada