Pàgines

divendres, 18 de novembre del 2016

Menú del Divendres 18 de novembre del 2016

Menú del Divendres 18  de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb bacallà. olives negres i vinagreta de mostassa
Trinxat de patata i col amb cansalada
Arròs a la cubana
Petxina de marisc i peix gratinada
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+2€)
Crep d'espinacs, bacó, ricotta, panses i pinyons amb salsa tomàquet dolç (+3€)

SEGONS:

Calamars a la planxa amb verdureta
Bistec a la planxa
Galta rostida al forn
"Pinxito moruno" a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou, cafè
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada