Pàgines

dissabte, 19 de novembre del 2016

Menú del Dissabte 19 de Novembre de 2016

Menú del Dissabte 19 de Novembre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs  vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crep de gambes i vieires amb salsa marinera
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Carxofes al forn

SEGONS:

Fricandó amb bolets
Confit d'ànec amb compota de poma
Bacallà amb romesco amb un llit de verdures
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:
Púding casolà
Sorbet de mandarina
Brownie amb nata
Tarta whisky
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons a la bolonyesa
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada