Pàgines

dijous, 17 de novembre del 2016

Menú del Dijous 17 de novembre del 2016

Menú del Dijous 17 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb fruits secs i vinagreta de mel
Remenat d'ous amb bolets, bacó i xips de patata
Petxina de marisc i peix gratinada
Espirals a la napolitana
Púding d'alls tendres i gambes
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+2€)
Crep d'espinacs, bacó, ricotta, panses i pinyons amb salsa tomàquet dolç (+3€)

SEGONS:

Rodo de gall d'indi al forn
Llom a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb patates
Popets amb ceba
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou, cafè
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada