Pàgines

dimecres, 16 de novembre del 2016

Menú del Dimecres 16 de novembre del 2016

Menú del Dimecres 16 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats pa torrat, bacó, pipes i vinagreta de mel
Macarrons a la bolonyesa
Llenties de l'àvia
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs i maionesa
Púding d'alls tendres i gambes
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+2€)
Crep d'espinacs, bacó, ricotta, panses i pinyons amb salsa tomàquet dolç (+3€)

SEGONS:

Peix del dia: "Gallo Sant Pedro" de verdureta
Hamburguesa de vedella amb maionesa de mostassa
Escalopins de pollastre a la planxa
Llom cuinat a la sal amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou, cafè
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada