Pàgines

dijous, 3 de novembre del 2016

Menú del Dijous 3 de novembre del 2016


Menú del Dijous 3 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida de taronja, dàtils i vinagreta de mel
Llenties de l'àvia
Arròs saltejat amb bolets i all i julivert
Pasta a la marinera
Púding de tonyina i pebrot al piquillo
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdures
Llàgrimes de pollastre arrebossades acompanyades de patates
Secret a la planxa amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada