Pàgines

dimecres, 2 de novembre del 2016

Dimecres 2 de novembre del 2016

Menú del Dimecres 2 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida de tonyina, espàrrecs, pebrot al piquillo i olives negres
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Crema de carbassó
Rigatone al pesto
Patates emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Peus de porc amb muselina i verdureta
Salmó a la planxa amb verdures
Escalopins de pollastre amb salsa ceps
Xurrasco a la planxa
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada