Pàgines

divendres, 4 de novembre del 2016

Menú del Divendres 4 de novembre del 2016

Menú del Divendres 4 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida de mini favetes confitades i botifarra negre
Tallarines a la carbonara
Pèsols amb pernil
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Sopa torrada (típica del lluçanès) amb pilotilles (caldo amb vedella rostida i bolets)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+2€)

SEGONS:

Sèpia a la planxa amb verdures
Pollastre al allet
Xai a la planxa
Pinxito moruno a la planxa
Llom arrebossat amb patates
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o formatge
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada