Pàgines

dijous, 24 de novembre del 2016

Menú del Dijous 24 de novembre del 2016

Menú del Dijous 24 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida de fruits secs i vinagreta de mel
Arròs saltejat de verdures
Cigrons amb bacó
Espaguetis amb salsa xampinyons i tòfona
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+2€)

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb guarnició
Escalopins de pollastre amb salsa d'ametlla
Cueta de rap a la marinera
Botifarra d'escalivada amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis de ferrero
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Gelat de nata

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada