Pàgines

dimecres, 23 de novembre del 2016

Menú del Dimarts 22 de novembre del 2016

Menú del Dimarts 22 de novembre del 2016

PRIMERS:

Amanida de Cruixents (enciams,bacó, pa torrat i pipes amb vinagreta de mel)
Crep de pollastre i fines herbes amb salsa de formatge
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà gratinats
Espirals a la napolitana
Pèsols saltejats amb pernil
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+2€)

SEGONS:

Llonzes de porc a la planxa amb guarnició
Escalopins de vedella arrebossats
Peix del dia: Maires fregidetes acompanyats d'amanida
Rotllet de pollastre farcit de prunes i pinyons
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal  (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)

POSTRES:

Pastis de poma
Sorbet de mojito
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada